Káva Castillo omytá zrající v sudu Amaretto - 250g sáček zrn
Na úvod vám nabízíme kávu nejvyšší kvality. Hned po sklizni jsou plně zralé kávové boby odrůdy Castillo sbírány, káva je omyta a vybrané purpurové třešně jsou ponořeny do nádrže s vodou, aby se odstranily ty, které plavou, a zajistila se káva prvotřídní kvality. Poté je voda odčerpána a třešně jsou uloženy do nádoby nebo pytle na 16 hodin, poté jsou sušeny, dokud není dosaženo požadované úrovně vlhkosti.
Následně jsou kávové třešně uloženy po dobu až 3 měsíců v dubových sudech, které obsahovaly alespoň 8 let Amaretta.
Prodáváno výhradně v zrnech, abyste si mohli vychutnat směs vůní kávy a Amaretta při mletí zrn, cítit aroma před ochutnáním této 100% arabiky z Kolumbie.
Gastronomická káva.